Blog

ONE FESTIVAL 2015 – Official After Movie

Met artiesten als Larry Gus, Vuurwerk, Soldier’s Heart, Amongster, High Hi, Bibles, The Deaf en nog vele andere topbands was ONE Festival 2015 een absoluut topfeest!

Aftermovie ONE FEST 15

One Festival 2014 Aftermovie

AFTERMOVIE – Volgens Urban Dictionary: “A video displaying a variety of clips of the music, people and events during a rave/music festival.”

Bij ons: “Bands, Bingo, Twister, Creatief Crowdsurfen, Feest, Blind Date, Dino, Vrienden, Vrienden en Vrienden!”

Kijk en herbeleef!

One Festival 2014 Teaser

One Festival editie 2014 belooft “awesome” te worden.

Eerste lichting sfeerfoto’s

Voor de grote selectie foto’s mag je binnenkort een kijkje nemen op de Facebook pagina van Les Cousins. In afwachting tot je jezelf daar kan gaan ‘taggen’ en ‘liken’ zijn hier alvast de eerste sfeerbeelden door onze huisfotograaf Stijn Swinnen.

Enjoy!

[AFG_gallery id=’1′]

Headliner: Compact Disk Dummies

Met onze headliner dwalen we af naar de elektronische kant van de indiemuziek. Compact Disk Dummies zullen er een feest als nooit tevoren van maken op ONE Festival 2013. De mannen uit Kortrijk waren de verdiende winnaar van Humo’s Rock Rally 2013. Hun single “The Reeling” scheerde hoge toppen in De Afrekening en zal jullie niet onbekend in de oren klinken. Deze zomer is de band te zien op Pukkelpop en Les Ardentes. Feest gegarandeerd op ONE Festival!

Om alvast in de sfeer te geraken:

Nieuwe naam: Polaroid Fiction

De mannen van Polaroid Fiction komen vanuit het verre Tongeren afgezakt naar ONE Festival. Zij zullen het beste van zichzelf geven en verwachten van jullie net hetzelfde! Hun nummer “Satisfied” nodigt uit tot luidkeels meebrullen. De song staat reeds enkele weken in de Afrekening van Studio Brussel. Voor de mensen die er nog aan moesten twijfelen: ook de puur en onversneden rockmuziek krijgt zijn plaats op ONE 2013!